Rólunk

Ortopédcipő-készítő vállalkozásunkat 1991-ben indítottam egyéni vállalkozóként, majd 10 fővel Bt-vé, s mára pedig az Orto-A Kft. néven – 14 munkatársat foglalkoztatva – Dél-Dunántúl egyik legjelentősebb ortopédcipő-készítő vállalkozásává fejlődtünk.

A nálunk készülő lábbeliknél a megfelelőség az elsődleges szempont. Az anyagok kiválasztásánál és a forma kialakításánál mindig a láb komfortérzetét és a lábboltozat megfelelő alátámasztását tartjuk szem előtt.

Évente hozzávetőlegesen 900 pár egyedi lábbelit készítünk el beteg és többségében fájósan érzékeny lábra. Ezek a cipők kizárólag természetes, kiváló minőségű anyagokból, bőr felsőrészből, bőr béléssel és igény szerint bőr- vagy gumitalppal összeállítva készülnek – nem a költséghatékonyságra, hanem mindenben az első osztályú minőségre törekedve.

Cégünk egyedi megrendelésre, vényre készít lábbeliket, melyeknél a fazont akár egy régi mintacipő vagy egyedi elképzelés alapján is meghatározhatja a vevő, s méretvétel után az általa kiválasztott anyagokból, tökéletesen a lábára igazítva készül el a cipő.

Antal Boldizsárné

Egyedi méretes ortopédcipő készítés

Lábvizsgálat és betegség-specifikus Egyedi lábágy készítés

Podoszkópos és számítógépes talpvizsgálat.

Funkcionálisan különböző egyedi talpbetétek készítése annak helyben cipőbe csiszolásával.

Anyagok specifikus kiválasztása betegség és sport tevékenység függvényében.

A láb ortopédiai állapotnak megfelelő betét készítése.

Gyógyászati segédeszközbolt

Az Orto-a Kft. Minőségirányítási rendszere megfelel a követelmenyeknek.

Shopping Cart
Scroll to Top